Istra Gourmet Tour v Restavraciji Venezia
Restavracija Venezia na Škofijah se je s svojimi kulinaričnimi dobrotami, v sklopu projekta Istra Gourmet Tour predstavila 17. marca 2016. Kot četrta zapovrstjo je restavracija Venezia sodelovala v drugem delu projekta, kjer se predstavljajo restavracije. Po mnenju gostov je dobro opravila svoje poslanstvo. Šef kuhinje Kristjan Pernić je pogostil 58 gostov, ki so uživali ob okušanju dobrot, tako ribjih kot mesnih.
Po ocenah 49 gostov, ki so oddali glasovalne liste, je največ točk prejela glavna jed ribjega menuja, marinirana hobotnica v pečici s krompirjem in črnimi olivami. Ocenjena je bila s 13,40 točkami od možnih 15. Kulinarične dobrote so popestrila vina posestva Klenar.
V vlogo ocenjevalca se lahko prelevite tudi sami in obiščete gastronomske večere, ki bodo še potekali po naslednjem razporedu:
– 14.4. 2016 Restavracija FRANCUZ, Pazin
– 28.4.2016 Restavracija DVA FERALA, Poreč
– 12.5.2016 Restavracija BRANCIN DA PINO, Rovinj
– 26.5.2016 Restavraciji ŠKUŽA, Pula
Potrebna je rezervacija.
Katera izmed sodelujočih restavracij, bo po mnenju obiskovalcev gastronomskih večerov najboljša, bo znano po zadnjem dogodku v Puli.
Comments are closed.