Usposabljanje HACCP
Za člane sekcije gostincev in živilcev OOZ Koper organiziramo
Usposabljanje iz higiene živil in HACCP sistema
v ponedeljek, 3. aprila 2017 ob 9.00 uri,
v zeleni dvorani Obrtniškega doma, Staničev trg 1, Koper
Vsi, ki delajo z živili in so zato odgovorni za varnost živil, morajo biti primerno usposobljeni za delo in seznanjeni z načeli dobre prakse za delo, ki ga opravljajo. To ravno tako velja za študente, dijake. Nosilec živilske dejavnosti pa je odgovoren za to, da so osebe, ki delajo z živili v njegovi živilski dejavnosti, ustrezno usposobljene za svoje delo tako, da jim daje ustrezna navodila, jih nadzira ipd.
Nosilec živilske dejavnosti sam presoja o načinu usposabljanja. Lahko ga zagotavlja v obliki internega usposabljanja, z organizacijo programov usposabljanja, predvsem pa delavce seznanjanja s smernicami, če se te uporabljajo. – vodenje evidenc skladno z zahtevami Smernic dobre higienske prakse, obvezni letni pregled evidenčnih tabel, kako pravilno uporabljati Na seminarju bodo prikazani načini internega usposabljanja in potrebne evidence. Predavala bo mag. Katarina Železnik Logar, IVD Maribor. Trajanje predavanja: 2 polni uri. Cena: Prijave: Vabljeni! |
Comments are closed.