Istra Gourmet Tour 2016
Vabljeni v gostilno Trije lovci v Šmarje
V gastronomskem projektu, ki se nadaljuje že peto sezono, sodelujejo tudi naši člani sekcije gostincev. Nataša Orejaš bo vrata svoje gostilne Trije lovci v Šmarjah za ta namen odprla v četrtek 20. oktobra 2016.
Večeri, kjer sodelujoči gostinci tako v slovenski kot hrvaški Istri, pripravljajo ribje, mesne in vegetarijanske menuje, se pričnejo ob 19.00 uri. Cena menuja z enim kozarcem vina ob vsaki jedi, znaša 18 EUR, na hrvaški strani pa 120,00 HRK.
In kaj bo ponudila gostilna Trije lovci?
Mesni menu: Zajčja terina s pistacijami – Kopunov frikase z njoki rdeče pese – Nadevan goveji rep, priloga zapečen pražen krompir – Gratinirane palačinke.
Ribji menu: Leča in čičerika po mornarsko – Škampi kardinal – Brancinov file s semeni na zelenjavni posteljici – Gratinirane palačinke.
Gostilna Trije lovci sprejema rezervacije na telefon: 031/722-460.
Vabljeni!
Razpored ostalih sodelujočih gostiln, s kontaktinimi podatki za rezervacije in vsebino menujev
so objavljeni v letaku.
Comments are closed.